"Az egész gyermek olyan, mint egyetlen érzékszerv, minden hatásra reagál, amit emberek váltanak ki belőle. Hogy egész élete egészséges lesz-e vagy sem, attól függ, hogyan viselkednek a közelében."(Rudolf Steiner)

Leltár

>> 2009. szeptember 6., vasárnap

Az első osztály:
14 bejegyzett tanuló (12 megjelent).Az egyik kisfiú (azt mondták) most költöznek ismét vissza. A másik hiányzó kislány pedig még nagyon nem tudni mi lesz vele.Szegénykémnek csontritkulása van,ide iratkozott,de még nem tisztázódott,hogy járhat-e,hogyan,mennyit és az egyéb jogi kérdések sem tiszták.
Izgultam,tartottam tőlük. Mindegyik anyuka azt mondta,hogy a picik sokkal "rosszabbak" -a nagyobbak az előző osztályunkba jártak (7 kistesó). Most ,az első hét után annyiból megnyugodtam,hogy nem olyan durvák,verekedősek,mint az előzőek voltak a kezdetben-ez jó. Az viszont rengeteg munkát fog adni nekünk,hogy nem is olyan okosak,ügyesek. Sokkal több előkészítő,fejlesztő feladat lesz velük. Na és a beszédhiba...a 12 gyerkőcből négynek nincs,vagy csak nagyon pici, három kisfiút alig lehet érteni,annyira súlyos.
.
Annyira ügyesek voltunk,hogy már a DIFER mérés is kész -igazi bemeneti,nemám október végén,mint anno S.Évike főfejlesztő csinálta:)
...hááát,innen csakis fejlődni lehet :)

0 megjegyzés:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP